Kix Dance – Marketingmodel

Rebranding

We stellen het brein graag op de proef. Vanzelfsprekend dat wij ondernemers graag uitdagen naar een volgend niveau. Maar dat geldt ook andersom: wij werken graag met ondernemers die ons uitdagen. Nikki Habraken – eigenaresse van Kix Dance is zo’n onderneemster. Zij heeft in 8 jaar tijd Kix Dance weten uit te bouwen tot een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en leden zelfs kunnen ontplooien tot landskampioen.

Een inspirerende onderneemster die haar hart en ziel stopt in ondernemen en het uitbouwen van Kix Dance.

Brainstorm

Hoe kunnen we ons 8 jaar bestaan op een unieke manier vieren? Van dat soort vragen gaat ons brein direct werken en schieten we met brainfarts over de tafel. We vonden het belangrijk om het logo te restylen, maar niet volledig te veranderen. Het logo heeft geschiedenis en de strepen zijn onder deze kleuren door het team verkregen. We werken ideeën graag concreet uit, zodat een visie werkelijkheid kan worden. Dus aan de slag!

Lancering rebranding

Het cijfer 8 heeft een belangrijke betekenis in het leven van een danseres. Bij dansen tel je tot de 8. Daarom zeg je 5..6..7..8 en vervolgens begin je met dansen bij het getal 1. Het cijfer 8 staat centraal in het leven van Nikki, dus ook in de campagne. Elke ochtend 08:00 en avond 20:00 lanceerde we een nieuwe kernwaarden als aanloop naar de bekendmaking van het nieuwe logo.  In 4 dagen tijd hebben we de nieuwe 8 kernwaarden gelanceerd met als big bang de nieuwe rebranding. Ja klopt, 8 dagen, was nog leuker geweest, maar uit ervaring kun je de doelgroep niet zo lang vasthouden.

Het resultaat

  • +253 Reacties
  • 78,1% Bereikte accounts
  • 44,3% Betrokken accounts
Kix dance rebranding

"Marketing Smartheads is voor mij een echte partner en denkt strategisch mee in het ondernemerschap. We werken intensief samen om het maximale te bereiken voor de organisatie. We willen met Kix Dance blijven innoveren en dat doen we door het team van Marketing Smartheads."

Nikki Habraken - eigenaresse
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief