Kix Dance

Dansschool

Kix dance en Marketing Smartheads hebben een intensieve samenwerking. Nikki is een bijzondere onderneemster. Een onderneemster die haar onderneming echt vanuit passie heeft opgezet. Nikki loopt over van de goede ideeën en staat open voor creativiteit. We hebben het marketingmodel uitgeschreven en doorlopen stap voor stap de fases.

Kixdance

Natural Habits

Lifestyle & nutrition

Natural Habits is opgericht door twee enthousiaste ondernemers. Ondernemers gefascineerd van sport en voeding, maar vooral van een specifieke lifestyle. Goed voor jezelf zorgen dat is wat zij altijd centraal hebben gesteld. Maar hoe doe je dat, want we hebben allemaal onze eigen slechte natuurlijke gewoonte. Dit was voor deze twee ondernemers de motivatie om Natural Habits op te zetten. Jouw nieuwe Natuurlijke Gewoonte!

NaturalHabits

Brugmans Coatings

Coatingspecialist

Brugmans Coatings is de gerenommeerde partner voor de staalbouw op het gebied van brandwerend coaten. Tim Brugmans is de oprichter en is wat je noemt een échte vakidioot. Hij kent elke RAL-kleur uit zijn hoofd en weet precies alle in-en outs van het vak om de brandwerende veiligheid te waarborgen. Elke dag bezig zijn met staalbouw en coatings. Iets waar hij totaal niet mee bezig wil zijn is marketing, daarom koos Tim voor Marketing Smartheads.

NR Sports

Sportschool

Nick Rauwerda is een inspirerende ondernemer. Alles wat op zijn pad komt ziet hij als een kans. Nick verwacht een dedicated samenwerking. Ondernemen doet hij 24/7 en daarom komen creatieve ideeën ook buiten kantooruren tot stand. Tijd is geld en daarom pakt Nick altijd snel door.

NRsports
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief